2 C
Vinkovci
Petak, 8. prosinca 2023.

Vinkovčani uživaju u drugoj večeri Ljetnog kina

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Vinkovački park ponovno je pun. Najmlađi, ali i oni stariji ljubitelji filma uživaju u drugoj večeri Ljetnog kina i mogućnosti da na otvorenom, pod krošnjama drveća, na ogromnom platnu prate pustolovine filmskih junaka u opuštenoj atmosferi uz kokice i osvježenje.

Upravo je u tijeku projekcija animirane komedije “Mali šef”, a nakon toga slijede atraktivni “Ratovi zvijezda 7: Sila se budi”.

Zato, ako još niste, zaputite se u Ljetno kino u središtu Vinkovaca. Još uvijek stignete na drugu projekciju i uživanje u filmskoj večeri na otvorenom.Sutra, na završnoj večeri, bit će prikazani animirani film “Ledeno doba 5: Veliki udar” i igrani film, akcijska crna komedija “Deadpool”. Program Ljetnog kina pod krošnjama vinkovačkog parka počinje od 20:30 sati. Dođite i uživajte u jedinstvenom kino ugođaju na otvorenom.

Ljetno kino s tri atraktivne filmske večeri dio je programa Vinkovačkog ljeta i jedna od novina kojima je Grad Vinkovci, kao organizator i pokrovitelj manifestacije, ugodno iznenadio građane.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno