Na terenima Teniskog kluba ”Vinkovci” odigran je turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina.

U prvom polufinalu u kategoriji djevojčica Anja Belvanović, članica TK ”Đakovo” i prva nositeljica turnira, pobijedila je Ninu Marić iz TK ”Vinkovci” sa 6:1, 6:0, dok je u drugom polufinalu Anja Janković, druga nositeljica turnira i članica TK ”Bosutsko” Osijek, pobijedila četvrtu nositeljicu Luciju Podravac iz TK ”Didon” iz Zagreba, sa 6:2, 6:1. U finalu turnira djevojčica Anja Belvanović pobijedila je Anju Janković sa 6:4, 6:1 te tako osvojila turnir u kategoriji djevojčica.

U kategoriji dječaka, u prvom polufinalu slavio je treći nositelj turnira Ino Horvat iz TK ”Ponikve” koji je sa 6:3, 4:6 i 7:5 pobijedio Dasar Ymeri, TK ”Viži“. U drugom polufinalu Emanuel Puhanić, član TK ”Našice” i drugi nositelj turnira, pobijedio je Jakova Rimca iz TK ”Vinkovci” sa 6:0, 6:2. U finalu turnira odigran je izvrstan susret u kojemu je Emanuel Puhanić pobijedio Ina Horvata sa 6:4, 2:6, 6:0.

U turniru parova, vinkovačka kombinacija Juraj Ergotić i Jakov Rimac iz Teniskog kluba ”Vinkovci” osvojila je treće mjesto.