33 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 4. srpnja 2022.

Vinkovci domaćin završnice nacionalnog projekta Moja.hr

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Anamarija Tenđera, Nikolina Živković, Vedran Čuljak, Adrian Antunović, Darko Kešnjer i Ana Pinjuh ovogodišnji je tim koji će Vukovarsko-srijemsku županiju predstavljati u projektu Moja.hr. Završnica projekta rezervirana je za sutra i to u Vinkovcima – gradu prošlogodišnjih pobjednika.

Multimedijalni je to projekt čiji je cilj predstaviti sve ljepote Hrvatske viđene očima mladih koji svoju budućnost žele graditi u domovini, a njihov zadatak bio je snimiti jednominutni video o svome kraju, predstavivši ga kroz autorske priče. Prošle godine to je, prema mišljenju žirija, najbolje za rukom pošlo Saulu Tikviću, Davorinu Krešiću, Dunji Šaran i Dariju Hegedušu zahvaljujući kojima će Vinkovčani sutra u 19:30 u pješačkoj zoni uživo moći dočekati proglašenje pobjednika.

U izravnom prijenosu završnice premijerno će biti prikazani svi filmovi, u glazbenom dijelu nastupaju Mia Dimšić i vukovarski glazbeni sastav Trag. Na svečanoj dodjeli bit će i svi ovogodišnji autori, a nagrađena će biti tri najbolja jednominutna filmića.

Voditelji događaja su Daniela Trbović i Duško Ćurlić.

Recimo još kako prvo mjesto osvaja 15 tisuća kuna, tablet i godišnju e-pretplatu na Večernji list, inicijatora projekta koji podržavaju Ministarstvo turizma i sporta te Hrvatska turistička zajednica, a partner mu je Hrvatska radiotelevizija.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno