Dražen Stojanović, donedavno prvi vratar vinkovačkog rukometnog premijerligaša Spačve, nedavno je predstavljen kao pojačenje u Francuskom klubu Grenoble Saint-Martin-d’Hères Métropole Isère.

Nakon odlaska, također vratara, mladog Ivana Ereša u Berlin, ovo je još jedan dokaz koliko kvalitetno rade u ovom klubu.

Vrijeme provedeno u klubu ostat će zauvijek u mom najboljem sjećanju, godinama smo ga gradili i izgradili stabilnog premijerligaša i klub u koji danas dolaze mladi igrači i uz dobar rad odlaze u inozemstvo u dobre klubove. Najzahvalniji sam svom treneru Josipu Mečiću koji me je vratio u rukomet i dao mi šansu da se bavim s onim što najviše volim. Klub je podignut na visoku razinu i na čelu s Josipom i Mirkom Mečićem i ostalim članovima uprave odlazim u miru sa znanjem da je moj voljeni klub RK Spačva na pravom putu”, poručuje iz Francuske Dražen Stojanović.

Odlazak u Grenoble, kaže, dogodio se iznenada, na preporuku prijatelja.

“Klub je odlično organiziran i ima dobre uvjete za rad. Ovdje sam već 20 dana i trenutno prolazimo pripreme za predstojeću sezonu. Odlično sam se uklopio u momčad, ponajviše zahvaljujući suigraču Slavenu Brdaru, koji je već duže vrijeme u Francuskoj i puno mi je pomogao”, ističe Stojanović. Uz poruku “Samo Vinkulja” Spačva će mu, naglašava, zauvijek ostati u srcu, a Vinkovci njegov grad.