19 C
Vinkovci
Subota, 20. kolovoza 2022.

Vještica iz Blaira (Blair Witch, 2016.)

Više od autora

- vl promo-


Vještica iz Blaira (Blair Witch, 2016) [cover]Za one koji se još uvijek sjećaju jednog od boljih horora devedesetih odlične vijesti: ‘Projekt: Vještica iz Blaira’ prošle godine je dobio svoj nastavak.

U filmu pratimo grupu studenata koji odlaze u šumu Black Hills u srcu Marylanda da bi otkrili što se dogodilo sa studentima u prvom filmu. Osim dolaženja do srca tog misterija, legenda o vještici iz Blaira je i dalje svima zanimljiva te pokušavaju i o njoj više saznati.

Isprva, studenti su puni nade, posebice kada ih lokalni vodiči provedu kroz šumu sigurnim putem. No jednom kada se noć približi i prijeteća prisustva se pojave, grupa promijeni svoje mišljenje. Ubrzo počinju saznavati da je legenda i te kako istinita i da su priče zlokobnije nego što su uopće mogli misliti.

U glavnim ulogama nalaze se James Allen McCune, Callie Hernandez, Brandon Scott, Valorie Curry, Corbin Reid i Wes Robinson. Adam Wingard preuzeo je redateljsko mjesto od Daniela Myricka i Eduarda Sáncheza, dok je Simon Barrett scenarist, također umjesto spomenutih autora. [24 sata]

Izdavač: Blitz film i video, 2017.

TRAILER TITLANI: VJEŠTICA IZ BLAIRA [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno