Iz Grada Vukovara izvijestili su o posebnoj regulaciji prometa za vrijeme radova na izvanrednom održavanju državne ceste DC2 u Vukovaru, koji obuhvaćaju Županijsku ulicu i Ulicu dr. Antuna Bauera Paje.

Tijekom izvođenja 1. i 2. etape rekonstrukcije Županijske ulice, Ulica dr. Antuna Bauera Paje bit će u potpunosti zatvorena, a Županijskom ulicom neće biti moguće prometovati od Ulice Lavoslava Ružičke do Bolničke ulice. Promet će se odvijati dvosmjerno Ulicom Kardinala Alojzija Stepinca do Bolničke ulice, a zatim Županijskom ulicom za smjer istok. Izlaz iz Ulice J.J. Strossmayera i Dunavske ulice biti će omogućen Županijskom ulicom i to jednim voznim trakom do Ulice Lavoslava Ružičke, a zatim po prethodno opisanoj regulaciji.

U 3. etapi radova, privremena regulacija prometa odvijat će se samo na dijelu Županijske ulice, od Bolničke ulice do Ulice Ivana Gundulića te će se prometovati jednim voznim trakom uz moguće kraće zastoje zbog izvođenja prekopa oborinske kanalizacije i postavljanja završnog sloja asfalta.

Predviđeno trajanje radova u Ulici dr. Antuna Bauera Paje je 4 mjeseca, a u Županijskoj ulici 6 mjeseci.

Radovi obuhvaćaju obnovu asfaltnih slojeva kolnika, zamjenu rubnjaka, novu oborinsku odvodnju i novu vertikalnu i horizontalnu signalizaciju čime će prometnice u samom središtu Vukovara dobiti novi, moderniji izgled.