15 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Werefox objavili drugi album ‘Das Lied der Maschinen’

Više od autora

- vl promo-m_werefox_triads_singl

Slovenski alternativci WEREFOX objavili su videospot za novu pjesmu ‘Triads’, sa kojim su najavili svoj drugi studijski album Das Lied der Maschinen, koji je izašao 4. veljače za nezavisnu izdavačku kuću Moonlee Records.

Werefox su ovaj put preuzeli stvar u svoje ruke i sami se pobrinuli za izradu videospota za novi singl.

Kontrolu je preuzeo basist Manuel Hahn, čija je suradnja sa njemačkim 3D animatorom Martinom Ernstom, rezultirala u pravu vizualnu atrakciju. Članovi benda su napravili 3D skenove svojih lica, koje je Martin obradio i integrirao u animirani dio videospota. Video počinje sa animacijom hrpe napuštenih lutaka u zaboravljenom skladištu, a među lutkama promatramo i članove benda, u kojima se budi sve veći nemir. Interpretaciju videospota grupa ostavlja gledateljima, ali jasno je da poziva ka nekonformizmu, buđenju iz pasivnosti i izlasku iz vlastitih okvira.

Werefox su alter rock kvartet iskusnih muzičara iz Slovenije (Psycho-Path, Manul, Kleemar, Sphericube, Lollobrigida) koji je pažnju privukao već sa debijem ‘I Am Memory’ (God Bless This Mess, 2013.). Hvaljeni prvijenac je Werefox uspostavio kao markantnije protagoniste slovenske alternativne glazbene scene, koji vuku svoje utjecaje iz bogate povijesti rock glazbe i serviraju svoju interpretaciju na ubitačan seksi način.

Album ‘Das Lied der Maschinen’ izašao je 4. veljače. Novi CD grupe Werefox je moguće naručiti u online na Moonlee Store, a uz narudžbu se dobije i pristup albumu u digitalnom obliku.

 

VIDEO: Triads (Spot)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno