Na terenima Teniskog kluba Vinkovci protekloga vikenda održan je ovogodišnji, 7. po redu “Memorijal Ivana Knezovića”, teniski turnir izrazito humanitarnoga karaktera. Sav prihod od kotizacija i ove je godine uplaćen na račun jedne djevojčice, odnosno male Mare Knezović. “I ovoga puta vinkovački su tenisači, ali i oni prijatelji koji nisu igrali nego samo htjeli pomoći, pokazali veliku humanost pa je kotizaciju uplatilo čak 130 ljudi, te smo za Maru skupili 13.000 kuna. Na terenima Teniskog kluba Vinkovci turnire za seniore i veterane igralo je ukupno 80 igrača. Najbolji u seniorskoj konkurenciji bio je Martin Kralj, u veteranskoj B kategoriji Mario Ezgeta, a u veteranskoj A kategoriji Marinko Ljoljo. U konkurenciji parova A turnir je osvojio par Martin Kralj/Antonio Kralj, a B turnir par Petar Šimić/Ivica Zulumović. Memorijal Ivana Knezovića organiziramo u spomen na našeg prijatelja koji nas je prerano napustio, a iza sebe ostavio kćerkicu Maru za koju evo iz godine u godinu organiziramo ovaj turnir i nastojimo skupiti što više sredstava. Prošle je godine recimo prikupljeno 12.000 kuna, jer je kotizaciju od 100 kuna uplatilo 120 igrača, a ove smo godine te brojke i premašili”, ističe glasnogovornik turnira Luka Jaman.

Ovom prilikom zahvalio se i svim sponzorima koji su osigurali hranu i piće, kao i bogate nagrade sudionicima, te tako omogućili da sav novac od uplata ide na račun male Mare Knezović.

“Prije svega zahvalio bih vlasnicima tvrtki “Pekar”, “Cestorad”, “Zemljomjer”, “Zuki” i “Grad Export”, kao i Caffe bara Nostalgija, kao i privatnim donatorima Josipu Papcu, Renatu Keliću, Anđelku Čuljku, Tomislavu i Danijelu Rupčiću i Josipu Peši na velikoj pomoći u organizaciji turnira. Poseban bih naglasak stavio i na donaciju Tenis kluba “Kralj” Sv. Ivan Zelina, jer poslali su naši prijatelji iz tog kluba priloge iako nisu mogli doći, naime, došla su samo tri predstavnika. Posebna zahvala ide i Tenis klubu Vinkovci na ustupljenim terenima, kao i gospodinu Dragi Belji i vrijednoj ekipi kuhara koji su cijeli dan pripremali obroke”, poručuje Jaman.