18 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Za sanaciju krovišta ambulante odobreno 30 tisuća eura

Više od autora

- vl promo-

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije odobrilo je novi projekt Općini Tordinci. Naime, kako javlja Razvojna agencija TINTL koja ga je i provela, 21. svibnja Ministarstvo je objavilo odluku kojom je odobrilo projekt sanacije krovišta na zgradi javne namjene, odnosno na mjesnoj ambulanti u Tordincima.

Naziv projekta je “Projekt prekograničnog ulaganja u kulturno – javnu infrastrukturu”, za koji je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije odobrilo potporu u ukupnom iznosu od 30.326,56 eura. Nositelj projekta je Općina Tordinci na čelu s načelnikom Davorom Adžićem, dok je partner na projektu Župa svetog Franje Asiškog, a prijavljen je u sklopu Javnog poziva za program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2024. godinu.


„Zahvaljujemo se Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije na odobrenom projektu te smo u iščekivanju rezultata brojnih drugih projekata, koje smo pripremili u suradnji s našim Općinama“, poručili su iz Agencije TINTL.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno