26 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

Zainteresirani, dođite na predavanje Zgrade gotovo nulte energije

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Grad Vinkovci u suradnji s Društvom arhitektonskih i građevinskih inženjera i tehničara Vinkovci organizira edukaciju pod nazivom „Zgrade gotovo nulte energije – nZEB“, izvijestili su na službenoj FB stranici.

Naime, zgrada gotovo nulte energije ili nZEB (nearly zero-energy building) je zgrada vrlo visokih energetskih svojstava. Koristi vrlo nisku količinu energije, a koja se u značajnoj mjeri dobiva energijom iz obnovljivih izvora uključujući onu koja se proizvodi na samoj zgradi ili u njezinoj blizini.

Edukacija je namijenjena svima koji žele saznati nešto više o konceptu nZEB gradnje iz perspektive građevinske/arhitektonske, strojarske i elektrotehničke struke.

Predavači su izv. prof. dr. sc. Bojan Milovanović, dipl. ing. građ., izvanredni profesor na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Davor Savić, dipl. ing. stroj., ovlašteni inženjer strojarstva i Mislav Mišković, mag. ing. el., ovlašteni inženjer elektrotehnike.

“Pozivamo sve naše sugrađane zainteresirane za ovu tematiku da nam se pridruže na navedenoj edukaciji koja će se održati 12. prosinca 2023. godine u 10:00 u velikoj vijećnici Grada Vinkovaca (Bana Jelačića 1)”, naznačili su.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno