7 C
Vinkovci
Nedjelja, 27. studenoga 2022.

Započelo snimanje filma Depraved, Frankensteina u suvremenom kontekstu

Više od autora

- vl promo-Portala IndieWire je objavio kako njujorški producent, glumac i redatelj Larry Fessenden namjerava režirati horor naslovljen Depraved a inspiriran likom Frankensteina, kojeg je kreirala engleska spisateljica Mary Shelley. Film će snimati na temelju vlastita scenarija, a pratit će terenskog kirurga koji nakon borbi na Bliskom istoku oboli od PTSP-a. Kirurg će stvoriti živo biće od dijelova tijela u svom laboratoriju Gowanus u Brooklynu.

Ovo nije prvi put da Fessenden koristi atmosferu jezivih laboratorija jer se u ostvarenju ‘No Telling’ iz 1991. fokusirao na čovjeka koji je eksperimentirao sa životinjama. Osim po ‘No Telling’, Fessenden će ostati zapamćen i po njujorškoj vampirskoj drami ‘Habit’, mističnom horor/trileru ‘Wendigo’ i eko-trileru ‘The Last Winter’. Također je posredstvom svoje nezavisne filmske kompanije Glass Eye Pix producirao je mnoge niskobudžetne filmove poput ‘Stake Land’ i ‘The Inkeepers’. Filmom ‘Depraved’ želi uklopiti svevremenu priču o Frankensteinu u suvremeni kontekst.

Početak produkcije počeo je ovog mjeseca na području Brooklyna. U filmu će se pojaviti David Call, Joshua Leonard i Alex Breaux kao čudovište koje će stvoriti kirurg.

Projekt će producirati Glass Eye Pix i kompanija Forager Films. [Filmofil]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno