18 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Započeo rukometni turnir Aurelia Cibalae 2021.

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Utakmicom Đakova i Spačve 2 2010. godišta danas je započeo Aurelia Cibalae, inače turnir međunarodnog karaktera za mlađe uzraste. No, zbog trenutne epidemiološke situacije i mjera na turniru ne mogu nastupati ekipe iz Bosne i Hercegovine i Srbije. „Malo smo u hendikepu što zbog epidemiološke situacije nismo mogli okupiti više ekipa jer bi nam sigurno u goste došle i ekipe iz susjednih zemalja – Bosne i Hercegovine i Srbije”, rekao je Ivan Gradečak, trener u mlađim kategorijama Rukometnog kluba Spačva.

Turnir okuplja preko 30 ekipa iz Hrvatske, a u Spačvi naglašavaju kako im je iznimno drago što dolaze ekipe s Juga Hrvatske kao što su Kaštela te PPD Zagreb. Utakmice se igraju u dvoranama 3. i 4. osnovne škole u Vinkovcima te u dvorani u Novom Selu.

„Sve je odrađeno po planu, jedva smo dočekali da turnir krene. Bit svega je da se nitko ne ozlijedi, a svim ekipama želimo da postignu što bolje rezultate i da im bude ugodno u našem gradu”, ističe Ivan Gradečak. Turnir Aurelia Cibalae završava u nedjelju u popodnevnom terminu, a pri završetku turnira bit će dodjela nagrade za najbolje ekipe i pojedince.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno