2 C
Vinkovci
Nedjelja, 4. prosinca 2022.

Završen program Upoznaj judo!

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Danas se u prostoru “Sokolskog doma” u Vinkovcima održala  Završnica programa “Upoznaj judo!” koji je Judo klub “Vinkovci” Vinkovci provodio tijekom mjeseca kolovoza uz potporu Županijskog saveza športova Vukovarsko-srijemske županije, Županije Vukovarsko-srijemske i Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca.
Program se sastojao od prezentacije padova koju su polaznici izveli u dvorani, a nakon toga je upriličena svečana dodjela priznanja za sudjelovanje koje su podijelili gosti Mario Jurić, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca i Mario Meštrović, pročelnik Odjela za sport i demografiju Vukovarsko-srijemske županije, ujedno i član Nacionalnog vijeća za sport. Program je proveden u svrhu popularizacije sporta i stvaranja ponude kvalitetnog sadržaja za djecu u ljetnim mjesecima. U ime predsjednika kluba Tomislava Čuljka prisutne je pozdravila članica kluba Mirjana Bošnjak Kobaš, dok su govore  održali  prisutni gosti. Nakon podjele priznanja uslijedilo je zajedničko druženje roditelja, djece i članova Kluba. Prema prikupljenim anketama koje su provedene za mjerenje zadovoljstva uključenih u program  100% roditelja je zadovoljno prostornim uvjetima te stručnim radom, dok će judo nastaviti trenirati u Judo školi Judo kluba “Vinkovci” Vinkovci gotovo svi.
Predsjednik Judo kluba “Vinkovci”Vinkovci Tomislav Čuljak vrlo je zadovoljan rezultatima programa te se nada nastavku suradnje s partnerima  i daljnjem odazivu djece. Zahvaljuje se svim volonterima kluba koji su dali svoj doprinos i time povećali razinu kvalitete programa.
Sve informacije o Judo školi koja je besplatna u razdoblju od 6.9.2021.-31.12.2021. možete pronaći na fb Judo Klub Vinkovci te na internet stranici www.judo-vinkovci.hr. Prijave-privole objavljene na gore navedenim mjestima šalju se na e-mail: judo.judoklubvinkovci@gmail.com ili ubacuju u poštanaki sandučić judo kluba na adresi H.D.Genschera 1, Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno