18 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Završna konferencija projekta „PIN Pismenost inicijativa napretka“

Više od autora

- vl promo-Završna konferencija projekta „PIN: Pismenost inicijativa napretka“ održana je u Amfiteatru Gimnazije Županja.

Projekt sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, čiji je nositelj Obrtničko-industrijska škola Županja sa svojim partnerima OŠ Ivan Goran Kovačić iz Štitara, OŠ „Mijat Stojanović“ iz Babine Grede i Lokalnom agencijom za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci.

Cilj projekta je povećanje kapaciteta Obrtničko-industrijske škole Županja, te osnovnih škola iz Babine Grede i Štitara za provedbu aktivnosti u okviru školskog kurikuluma usmjerenih na razvoj čitalačke, prirodoslovne, multikulturalne i financijske pismenosti.

Iznos od 726.252,60 kn upotrijebljen je i za neophodnu opremu u školama.

Na konferenciji su uz ravnatelje navedenih škola, učenika sudionika projekta i agencija sudjelovali i načelnik odjela za kurikulum, razvoj i praćenje u Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Ivo Tunjić, kao i v.d. pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje Vukovarsko-srijemske županije doc.dr.sc. Jadranka Mustapić-Karlić, koja je pozdravila sve nazočne.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno