6 C
Vinkovci
Srijeda, 30. studenoga 2022.

Zbog ljudske nepažnje izgorjela kartonska ambalaža i nadstrešnica trgovine u Vukovaru

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

U subotu 23. srpnja oko 12 sati izbio je požar u Ulici kardinala Alojzija Stepinca u Vukovaru i to na vanjskom dijelu trgovine, a središte požara bilo je na nadstrešnici. Odmah je interveniralo JVP Vukovar i vatrogasci su ugasili požar i time stvorili uvjete za očevid policije i protupožarnog inspektora.

Očevid je pokazao kako je došlo do nekontroliranog odbacivanja gorive tvari (opušaka i slično) na kartonsku ambalažu te trgovine koja se nalazila ispod nadstrešnice, a uzrok požara je toplinska energija gorivih dijelova krutih tvari. Nadstrešnica je opožarena te je vlasnici 60-godišnjoj građanki Vukovara počinjena materijalna šteta u iznosu od više tisuća kuna. Za vrijeme požara u trgovini je bila nazočna i 46-godišnja trgovkinja koja je lakše ozlijeđena zbog opeklina na njenim rukama jer je zatvorenim vratima odvojila vanjski dio objekta s trgovinom kako se požar ne bi proširio.

Vlasnica je materijalno oštećena, dok je trgovkinji u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru pružena liječnička skrb.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno