3 C
Vinkovci
Petak, 2. prosinca 2022.

Željko Mihovilić i Janko Brač pobjednici ovogodišnje Piramide

Više od autora

- vl promo-Na terenima Teniskog kluba Vinkovci odigrano je posljednje kolo popularne Piramide koja je započela 1. travnja, a okupila je 200 igrača koji su u šest mjeseci održavanja natjecanja odigrali preko 1.700 mečeva.

Piramida je igrana u dvije kategorije do i preko 40 godina, a titulu pobjednika odnijeli su Željko Mihovilić (do 40 godina) i Janko Brač (preko 40 godina), dok su iza njih ostali Hrvoje Alerić i Mladen Andrić.

„Igrao sam protiv zahtjevnog protivnika, no ovoga puta sam imamo malo više spretnosti i sreće pa je završilo mojoj pobjedom u 3 setu u tie breaku 10:4. Što se tiče Piramide općenito moram izraziti divljenje voditelju Marinku Ljolji jer nije lagano voditi preko 200 sudionika. Svako kolo javiti tko s kime igra i do kojeg se datuma treba odigrati i uskladiti ako netko kasni. Čestitam Hrvoju Aleriću na 2. mjestu i Zdenku Drmiću na 3. mjestu, obojica su mi bili najžešći protivnici kroz cijelu godinu”, rekao je pobjednik Piramide Željko Mihovilić koji već petu godinu nastupa na ovom natjecanju.

Voditelj lige Marinko Ljoljo ispričao je kako je ideja za Piramidu došla jer je htio unaprijediti natjecanja ponajviše rekreativaca gdje Vinkovci kao regija imaju veliki potencijal. Osim toga, liga okuplja tenisače sve od Slavonskog Broda do Vukovara. Piramida je prve godine okupila 60 sudionika da bi šest kasnije brojka narasla sve do ovogodišnjih 200 natjecatelja.

„Čast mi je i zadovoljstvo da Teniski klub Vinkovci uz rezultate juniora ima i ligu u kojoj nastupaju seniori i veterani, a u kojoj brojimo između 190 i 208 igrača i samim time je naš klub postao okosnica zbivanja u našoj županiji, ali i šire. Jedno veliko hvala motoru svih druženja, mečeva i poznanstava u ligi voditelju Marinku Ljolji koji je svojim nesebičnim radom, trudom i voljom uspio spojiti 200 igrača da kroz šest mjeseci odigraju preko 1700 mečeva. Zahvalio bih se i sponzorima koji cijelu godinu podržavaju rad kluba i omogućuju održavanje ovakvih manifestacija”, rekao je Domagoj Bubalo predsjednik Teniskog kluba Vinkovci.

Piramidom je ujedno zatvorena ljetna sezona, a ona zimska će također imati svoje lige, ali u manjem obimu nego što je to tijekom najtoplijeg godišnjeg doba.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno