15 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Zlato za Antonia Dojčmana

Više od autora

- vl promo-


Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

Naš 20-godišnji Vinkovčanin Antonio Dojčman osvojio je odlično drugo mjesto u Sisku na XXII. Hrvatskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu za žene i muškarce, te prvo mjesto na Internacionalnom natjecanju u Salzburgu u Bodybuildingu u kategoriji “Classic Bodybulding junior”.

Ovo je za njega već treće natjecanje uključujući i Jagodinu u listopadu 2018. godine što ga je učinilo prvim bodybuilding natjecateljem na ovim prostorima. Antonio je vrlo mlad i perspektivan mladić. Uz pripreme i teške dijete koje je imao, neposredno pored toga ide i na Fitness učilište za fitness instruktora.

Za ova natjecanja Antonio je trenirao dva puta dnevno uz striktan unos makronutrijenata, jer prehrana je isto kao i trening. Bez jednog nema drugog. Ovo nam je pravi primjer što znači biti predan sportu i onome što radiš.

Rad, trud i odricanje su glavni faktori koji donose ovakve rezultate. Posebno trebamo istaknuti kako je Antonio Dojčman ujedno i jedan od najmlađih natjecatelja na ovim prostorima te je svakako mlada nada hrvatskog bodybuilding saveza.

Antoniu želimo puno uspjeha u daljnjoj karijeri, te privatnom i poslovnom životu. Mi smo uvjereni kako je ovo tek početak jedne divne priče. SRETNO.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno