6 C
Vinkovci
Utorak, 28. studenoga 2023.

Zoran Čalić nas vodi kroz more i plamen!

Više od autora

- vl promo-

Rock ‘n’ roll junak, bivši gitarist i koautor grupe Majke, Zoran Čalić je u ponedjeljak 21.3.2016. sa svojim Bandom objavio debi album U moru i plamenu.

Najmoćnije izdanje domaćeg i regionalnog rocka nosi 10 pjesama, producirao ga je Jernej Kržič, a objavio Dancing Bear.

U moru i plamenu je sniman tijekom 2015. godine u studijima Marsh recordings, Lotos music, Hobbit I Kif Kif. Spomenutom Križiču pri produkcija pjesama pomogli su Ivo Rimc te Zoran Čalić dok je za mastering zaslužan Janez Križaj.

Tekstove pjesama pisao je Saša Oroz, izuzev Iz daljnine (pjesma svjetla) koju potpisuje Čalić te Jedino ljubav koju uz Oroza potpisuje Petar Beluhan. Glazbu svih pjesama potpisuje Zoran Čalić. Naslovnicu albuma dizajnirao je The Last Lord Of Atlantis. Uključuje singlove Ruku mi daj te naslovni U moru i plamenu.


Glazbeni stil u kojem pliva ZORAN ČALIĆ BAND je rock’n’roll kroz kroz koji se provlači psihodelična atmosfera izvučena iz dubine duše omiljenih Čalićevih žanrova, bluesa, soula i countryja. I, upravo ta mišancija žanrova ono je što će publiku odnijeti u magičan svijet  Zorana Čalića, gitarista, autora i pjevača.

Popis pjesama: Na početku, Ruku mi daj, Iz daljine (Pjesma svjetla), Kako ostati čovjek, Sjaj u noći, Iza zvijezda, Put, Jedino ljubav, Sjene, U moru i plamenu.

 

AUDIO: Ruku mi daj

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno