Povodom postignutih uspjeha na sportskim natjecanjima župan Božo Galić primio je u svome uredu u Vukovaru sportaše Antonija Dojčmana, Martina Jozića i Matka Čolakovića.

Dojčman je osvojio drugo mjesto u Sisku na XXII. hrvatskom prvenstvu u Bodybuildingu i fitnessu te prvo mjesto na Internacionalnom natjecanju u Salzburgu u bodybuildingu u kategoriji „Classic Bodybuilding junior“.

“Smatram ovo jednim lijepim početkom i svakako će me gurati dalje. Moje ambicije su svakako iz dana u dan biti sve bolji, svakako želim ići na neka veća natjecanja”, istaknuo je Dojčman.

Martin Jozić, član Streljačkoga društva Vinkovci, osvojio je prvo mjesto na finalu KUP-a Hrvatske u Rovinju u gađanju 10m ISSF zračnim oružjem, u seniorskoj konkurenciji, a Matko Čolakovića, član istoga kluba, prvo mjesto na Prvenstvu Hrvatske u Čakovcu u gađanju serijskom zračnom puškom.

“Pripremao sam se neke 4 godine. Konkurencija je bila jaka, a ovo je svakako motivacija za daljnji uspjeh”, rekao je Jozić o svojim uspjesima, a Čolaković dodao da trenira 4, 5 godina, a za ovo natjecanje se pripremao dva mjeseca.

Župan im je čestitao i obećao pomoć, a sportaši najavili nastupe na europskim i svjetskim natjecanjima.