20 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Zvijezda serije The Originals, Blu Hunt, u novim X-Manima

Više od autora

- vl promo-Blu Hunt, poznata po ulozi u fantasy/horor seriji The Originals, novo je ime predstojećeg ostvarenja X-Men: The New Mutants kompanije 20th Century Fox. Huntovoj je dodijeljena uloga Indijanke telepatkinje Danielle Moonstar/Mirage, lika inspiriranog junakom Demon Bear iz Marvelovih stripova.

Ostatak glumačke postave čine Anya Taylor-Joy (Split) kao Magik, Maisie Williams (Igra prijestolja) kao Wolfsbane, Charlie Heaton (Stranger Things, Shut In) kao Cannonball i Henry Zaga (13 Reasons Why) kao Sunspot. Karakter vanzemaljca Warlocka pojavit će se kao CGI kreacija.

Rosario Dawson (Marvelov Daredevil) još uvijek pregovara o ulozi u filmu u kojem bi trebala portretirati lidera grupe pet tinejdžera mutanata koji posjeduju supermoći. Ranije najavljivani James McAvoy ipak se neće pojaviti u ulozi Charlesa Xaviera.

Prije nego što tokom srpnja započne snimanje filma, redatelj Josh Boone (The Fault In Our Stars) je ostvarenje The New Mutants najavio kao nadnaravni horor čija je radnja smještena u X-Men univerzum bez kostima i superzlikovaca. Osim Boonea, na scenariju filma radi njegov prijatelj iz djetinjstva, producent Knate Lee (Bad Grandpa).

Ostvarenje The New Mutants nam tako donosi adaptaciju istoimenog mjesečnog strip serijala koji je pokrenut 1982. Serijal su kreirali Chris Claremont i Bob McLeod, a prati grupu tinejdžera mutanata i njihov trening za X-Men univerzum. Očekuje se da će ovaj film biti drugačiji od ostalih X-Men filmova, a opisan je kao ostvarenje unutar kojeg se ‘Stephen King susreće sa Johnom Hughesom’.

The New Mutants će biti objavljen 13. travnja 2018. a imena ostatka glumačke postave će biti poznata u narednom razdoblju. [Filmofil.ba]

NEW MUTANTS: BLU HUNT AS DANI MOONSTAR

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno