24 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

070 Shake predstavila svoj posve novi EP koji se zove Glitter

Više od autora

- vl promo-

070 Shake objavila je EP izdanje Glitter koje donosi šest pjesama ispunjenih melankolijom i iskrenim tekstovima. Novim EP izdanjem oduševljen je i Kanye West, koji je talentiranu Shake uveo dublje u glazbene vode, a što je mladu glazbenicu dovelo do prvog ugovora s G.O.O.D. Music/Def Jam/Universal Music etiketom.

Shake je svoje glazbeno putovanje započela objavljivanjem glazbe putem SoundClouda, a na sceni se pojavila 2016. godine kao dio 070 kolektiva, u sklopu kojeg je predstavila singl ‘Trust Nobody’. EP izdanje ‘Glitter’, u mješavini žanrova, obrađuje teme poput depresije, ovisnosti, seksualnosti,… ‘Uzbuđena sam i želim nastaviti rasti na glazbenoj sceni, proširiti publiku te nastaviti komunicirati s njom. Kako će naš kolektiv rasti, naša će poruka biti glasnija. Uzbuđena sam zbog promjena koje moja glazba donosi’ – 070 Shake.


Novo izdanje podsjeća nas na činjenicu da na kraju dana svi imamo iste probleme te da bez obzira na to koliko smo uspješni, sve nas more iste brige. Također, ‘Glitter’ ukazuje na to da u tim trenucima nismo sami. Svaki komadić zvuka novog izdanja nosi drugačiju atmosferu, a pjesma Mirrors centar je ovog zanimljivog EP-a.

Hrvatskoj publici ‘Glitter’ EP dostupan je u digitalnom obliku putem digitalnih glazbenih platformi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno