Jale, Septica, The Karambol, The Miceks, Kandžija i Gole žene te Kojoti, izvođači su koji će nastupiti na ovogodišnjem, jedanaestom po redu Rock Marinfestu, humanitarnom rock koncertu, koji se održava u čast tragično preminulom gitaristu Vinkovčaninu Marinu Pokrovcu (1965. – 1989.).

Festival će biti održan u Vanilla Clubu, sutra, 28. prosinca, s početkom u 20 sati, a ove godine donio je izmjenu vezanu za cijenu ulaznica. Prethodnih godina cijena ulaznica je bila 50 kuna u pretprodaji, a 70 kuna na dan koncerta. Ove godine su cijene malo korigirane, pa su ulaznice 40 kuna u pretprodaji, a 60 kuna na dan koncerta. Tako da ulaznice za Marinfest još danas možete nabaviti po cijeni od 40 kuna, a sutra je cijena 60 kuna.

Unazad šest godina, pa tako i ove, sav prihod od koncerta namijenjen je udruzi Bubamara. U ovom slučaju prikupljena sredstva bit će usmjerena za Buba bar u kojemu će raditi osobe s invaliditetom, ponajprije sa sindromom Down, ali i one s drugim invaliditetima. Bar bi trebao biti otvoren na proljeće.