2 C
Vinkovci
Utorak, 19. ožujka 2024.

Nebeskoplavi se iz metropole vraćaju bez bodova

Više od autora

- vl promo-

Cibalia je upisala poraz protiv druge momčadi Dinama i pala na predzadnje mjesto na tablici sa samo bodom ispred Opatije. Vinkovčani nisu izgledali dobro i zasluženo su upisali poraz. Modri su bili bolji rezultatom 1:0, a pogodak je postigao Vasilj u 64. minuti.

Prvo poluvrijeme je bilo poprilično dosadno, bez puno prilika. Dinamo II je imao dominaciju u posjedu, dok su Nebeskoplavi stali u čvrsti blok i čekali prilike iz kontri.

Jedina prilika vrijedna spomena u prvom dijelu se dogodila u 7. minuti kada je Bubnjar odlično potegnuo, ali vratar domaćih upisuje sjajnu obranu.


Druga dionica je protekla s nešto više prilika s obje strane. Cibalia je imala njih dvije. Prvo je Bubnjar probio po desnoj strani i izvukao se na udarac, ali ponovno golman Dinama brani njegov udarac. Zatim, Miljanić kasni na drugoj vratnici na udarac Stanića.

Zagrepčani su osim pogotka imali još dvije šanse, no Kovačević je upisao dvije dobre obrane. Posljednju prigodu na utakmici imaju gosti kada je Pavlak iz slobodnog udarca oprobao udarac, ali vratar Dinama vadi loptu ispod grede.

Momčad Darka Jozinovića nalazi se u teškoj situaciji, a nova prilika za bodove je subotu protiv Solina u Vinkovcima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno