Taekwondo klub Sajnami aktivno djeluje već 15 godina i od osnutka njegovi članovi osvajaju brojne medalje na domaćim i međunarodnim natjecanjima te ostvaruju zavidne rezultate. Povodom ove važne obljetnice, jučer su tako na Izvještajnoj skupini dodijeljena mnogobrojna priznanja, a usvojen je i Plan i program rada za ovu godinu.

Skupštinu je vodio predsjednik TK Sajnami Darko Domaćinović koji je istaknuo kako je u 15 godina rada Sajnami osvojio 34 Državne medalje te 15 medalja s G turnira, zabilježio nastupe za Hrvatsku reprezentaciju: Divijana-Martina Kelave koji je 2 puta osvajao 5. mjesto na Europskim Prvenstvima, Vanesse Šegec koja je skupa s Divijanom nastupila na Europskom Prvenstvu za studente, Dominika Greifensteina koji je s trenericom Jasminom Lucić nastupio na Europskom Prvenstvu U-21.

Trenerica Jasmina Lucić podnijela je Izvješće o rezultatima u 2018. godini u kojoj su natjecatelji Sajnamija osvojili 203 medalje – od toga ih je 6 osvojeno na Prvenstvima Hrvatske te 2 na G turnirima. Osim u Hrvatskoj, Sajnamovci su u 2018. godini nastupili i u BiH, Sloveniji, Austriji, Grčkoj i Poljskoj.

Predsjednik Darko Domaćinović u ime TK „Sajnami“ povodom 15 godina aktivnog djelovanja kluba uručio je Zahvale za nesebičan doprinos u radu i razvoju kluba: Županiji Vukovarsko-srijemskoj, Gradu Vinkovcima, Županijskom savezu športova Vukovarsko-srijemske županije, Zajednici športskih udruga grada Vinkovaca, Općini Vrbanja, gospodinu Zlatku Zovku, te trenerima Ivi Lukiću i Hrvoju Kušeti, a trenerica Jasmina Lucić je Zahvalu uručila predsjedniku Domaćinoviću.

Uručena su Priznanja i istaknutim članovima kluba koji nisu više natjecateljski aktivni, a osvajali su medalje na državnim natjecanjima i G turnirima te su svojim rezultatitma dali doprinos klubu, a to su: Divijan – Martin Kelava, Vanessa Šegec, Vedran Dakić, Marija Koledić, Tihomir Baličević, Danijel Baličević, Ivona Lukić, Nikolina Agelić, Josipa Marić, Arian Ćosić i Dino Jurić-Šestić.