18 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. svibnja 2024.

21. Otočka kulenijada 8. i 9. lipnja

Više od autora

- vl promo-

Na današnjem sastanku u Gradu Otoku detaljnije se razgovaralo o organizaciji XXI. Otočke kulenijade. Na sastanku su prisustvovali gradonačelnik Josip Šarić, predstavnici Grada, članovi organizacijskog odbora za XXI. Otočku kulenijadu te izvanredni profesor Ivica Kos.
Odlučeno je kako će se ovogodišnja kulenijada održati u subotu 8. lipnja 2024. godine na Otočkim virovima s početkom u 12 sati, dok će se pobjednički kulen  i vicešampion predstaviti građanima Otoka na prigodnoj degustaciji kulena na Trgu kralja Tomislava u Otoku 9. lipnja.
Kulenijada se organizira u sklopu manifestacije 32. Otočko proljeće, a suorganizatori su Grad Otok i Turistička zajednica područja Spačvanska šuma.
“Prijavit se mogu proizvođači kulena upisani u Upisnik odobrenih objekata u poslovanju s hranom životinjskog porijekla ili u Upisnik registriranih objekata u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla. Vaš kulen možete osobno ili po drugoj osobi dostaviti u nedjelju 2. lipnja 2024. godine od 09,00 do 18,00 sati na adresu: Poduzetnički inkubator Otok (Poduzetnička zona Skorotinci 1/a Otok- između Otoka i Komletinaca). Maksimalno 3 uzorka po prijavitelju”, pojasnili su iz Grada Otoka.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno