26 C
Vinkovci
Subota, 21. svibnja 2022.

29 novih voditelja i suradnika pripreme i provedbe EU projekata

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr
U velikoj vijećnici grada Vinkovaca održana je podjela uvjerenja za 29 polaznika programa osposobljavanja za voditelja i suradnika pripreme i provedbe EU projekata. Programi osposobljavanja provodili su se u sklopu projekta „OBLAK – obrazovanjem do lakšeg zaposlenja“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda i to u 100 %-tnom iznosu. Nositelj je Agencija za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o., a partneri Učilište Studium, tvrtka VIVA-M te vukovarski i vinkovački Zavod za zapošljavanje.

Novim voditeljima i suradnicima pripreme i provedbe EU projekata čestitao je gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić poželjevši im puno uspjeha u radu na projektima i da u grad i na ovo područje privuku što više sredstava iz EU fondova.

Iz VIA-e podsjećaju da se projekt provodi s ciljem unaprjeđenja znanja i vještina nezaposlenih, mladih osoba kako bi postali konkurentniji te kako bi ih se motiviralo i usmjerilo na djelatnosti za kojima postoji potražnja na tržištu rada.

Ciljana skupina, nakon programa osposobljavanja, ima mogućnost pohađanja treninga za digitalni marketing, te mentoriranja u tvrtkama partnerima gdje će teorijski dio naučen na edukaciji moći primijeniti u praksi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno