23 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Požar, krađa i devet prometnih nesreća

Više od autora

- vl promo-

Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

Policijska uprava vukovarsko – srijemska izvještava kako se tijekom proteklog vikenda dogodio požar, krađa, kao i devet prometnih nesreća.

Uslijed spaljivanja suhe trave i raslinja u poljskom predjelu „Brijest“ kod Ivankova jučer , 24. ožujka, oko 13,30 sati, izbio je požar. Požar se proširio na poljski put, odvodni kanal te na lovačku čeku u vlasništvu lovačkog društva iz Ivankova. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a ugašen je večernjim satima.

Iz obiteljske kuće 74–godišnjakinje u Vrbanji, u ulici B. J. Jelačića, otuđen je novac. Krađa se dogodila između 12. i 19. ožujka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Stanje u prometu

Tijekom proteklog vikenda na području PU vukovarsko-srijemske dogodilo se devet prometnih nesreća od čega osam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Jučer, 24. ožujka oko 20,30 sati u Cerni, 60-godišnjak iz Šiškovaca upravljao je osobnim automobilom „VW Vento“ vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom ulice J.J. Strossmayera, iz smjera Šiškovaca u smjeru centra Cerne. Dolaskom do raskrižja s ulicom B. Radića koja je označena kao cesta s predošću prolaska, 60-godišnjak se nije zaustavio i propustio sva vozila koja su se kretala ulicom B. Radića te je udario u 54-godišnjakinju iz Cerne koja se kretala na biciklu. Uslijed udara i pada na tlo, 54-godišnjakinja je teže ozlijeđena.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno