13 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. rujna 2024.

Klub “Strijelac” iz Vinkovaca državni prvak drugu godinu zaredom

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

U organizaciji Kluba za praktično streljaštvo “Strijelac” Vinkovci u Ceriću je održano Državno prvenstvo u praktičnom streljaštvu. Na prvenstvu je bilo prijavljeno 180 natjecatelja iz 15-ak zemalja, a pokrovitelj je, kao i prošle godine, bila Vukovarsko-srijemska županija. Prošlogodišnja kvaliteta organizacije nagrađena je od strane krovne IPSC organizacije pa je odlučeno da i ove godine Cerić te KPS “Strijelac” ponovno budu domaćini natjecanja, što govori o kvaliteti kluba.

U ime župana Damira Dekanića Državno prvenstvo otvorio je zamjenik pročelnika, Krunoslav Buhač, uputivši županovu podršku u dosadašnjem radu i u daljnjim aktivnostima.

Predsjednik vinkovačkog kluba Marijan Lamešić  pozdravio je nazočne i poželio svima uspjeh. Natjecanje je posjetio i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić koji je obišao strelište radi budućih aktivnosti koje će organizirati Županija i Grad jer je „Pavlovo brdo“ strelište koje zadovoljava uvjete.

KPS Strijelac Vinkovci ekipno su državni prvaci i drugu godinu zaredom i to u sastavu – Davor Majstorović, Ivan Kopčić,  Marijan Lamešić i Goran Šarić, a Davor Majstorović osvojio je i titulu državnog prvaka pojedinačno. 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno