23 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. rujna 2024.

Vladimir Andrić: Nitko od nas nije apsolutno siguran!

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Objavom na svom Facebook profilu vinkovački glumac Vladimir Andrić, nakon nemile epizode u njemačkom pritvoru, zaključio je rolu ukradenog identiteta, koju mu je sudbina nametnula pri povratku s godišnjeg odmora prošli vikend.

“Evo još samo ovo i onda nastavljam živjeti svoj život do neke nove nedaće.

Dolje je fotografija priopćenja za javnost koje je sastavio moj odvjetnik Markus Okolisan i koju svi novinari koji me ovih dana zovu i traže izjave, reportaže i priče slobodno mogu podijeliti.

PrintScrn FB Vladimir Andrić

Nisam želio od ovoga praviti medijsku priču, status kojeg sam napisao u petak 26. 8. bio je namijenjen svim mojim “virtualnima” i pravim prijateljima, njime sam želio svima kazati istinu i zaštiti svoju obitelj od stotine nepotrebnih pitanja.

Toga dana apsolutno sve je ukazivalo da ću nekoliko tjedana u istražnom pritvoru čekati izručenje u famozni Essen kako bi pred sucem istrage dokazao svoju nevinost.

Prašina koja se podigla zbog mog pritvora pridonijela je tome da njemačke vlasti ipak zavire u moj predmet prije svih rokova.

Uprava kazališta i moja obitelj prikupili su i poslali stotine dokaza o mojim predstavama i putovanjima u periodu za kojeg sam bio optužen, sudac istrage u Essenu, uvidom u dokaze, donosi odluku koja nije baš uobičajena u njihovoj pravosudnoj praksi..

“ODLUKU O TRENUTNOM VANRASPRAVNOM OSLOBOĐENJU BEZ IZRUČENJA”

Zahvaljujem se ljudskim maksimumima Mladena Martinovića i Ivana Perana koji su me brzo i sigurno dovezli mojoj obitelji.

–    Ne ostavljate svoje osobne iskaznice bez nadzora,

–   SAMI napravite LOŠE kopije svojih osobnih iskaznice koje ćete ostavljati na recepcijama hotela … iako ni to ne garantira potpunu sigurnost.

Poanta priče je da NITKO OD NAS NIJE APSOLUTNO SIGURAN I DA SE NA ŽALOST OVO MOŽE DOGODITI SVAKOME.

A u komentaru pogledajte kuću koju je srpski narko kartel iznajmio na osnovu fotokopije moje osobne iskaznice.

 

Krenula je nova sezona u našem kazalištu i bliže nam se Vinkovačke Jeseni i okrenimo se tome.

OVER AND OUT”

…poručuje Andrić koji nije naznačio hoće li sudskim putem zatražiti obeštećenje zbog uhićenja kao i protiv još uvijek nepoznate osobe koja je krivotvorila podatke glumca i na njegovo ime unajmila kuću u kojoj je uzgajana i raspačavana marihuana.

 

 

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno