9 C
Vinkovci
Subota, 21. rujna 2024.

Otvoren Sky View, nova atrakcija koja će uljepšati Vinkovačke jeseni

Više od autora

- vl promo-

Panoramski kotač nova je atrakcija koja će zasigurno dodatno uljepšati nadolazeće 57. Vinkovačke jeseni. Tako je prvu vožnju tijekom današnjeg poslijepodneva odradio gradonačelnik Ivan Bosančić sa svojim suradnicima, a u visine su ubrzo otišli i brojni drugi.

Panoramski kotač, odnosno „Sky view” idealna je sprava za sve ljubitelje visina i adrenalina, a doseže visinu od 35 metara, tako da svim građankama i građanima grada Vinkovaca pruža fantastičan doživljaj i prelijep pogled na naš grad. Maksimalan broj posjetitelja koji u jednom trenutku mogu biti u vožnji je 144, a taj će se broj raspodijeliti u 24 kabine, dok cijeli kotač teži približno 90 tona. Podsjećamo, „Sky view” postavljen je na trgu Vinkovačkih jeseni, a svi zainteresirani mogu se okušati u ovom nevjerojatnom iskustvu.

Svaka vožnja traje dva kruga, a za nezaboravno iskustvo odrasle osobe izdvojit će 50 kuna, dok je cijena za djecu do 12 godina 40 kuna. Ulaz za djecu do 3 godine starosti je besplatan. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 16 do 24 sata, subotom od 10 do 24, dok će se nedjeljom vrtiti od 8 do 24 sata.

Od danas Vinkovčani i Vinkovčanke mogu uživati u fantastičnom panoramskom pogledu na svoj grad, Sky View se zavrtio i neće stati u naredna dva tjedna. Odradili smo prvu vožnju i svima možemo preporučiti ovo nevjerojatno iskustvo. Ovakav pogled na Bosut i na najljepši grad na svijetu nipošto nemojte propustiti”, rekao je Ivan Bosančić, gradonačelnik grada Vinkovaca.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno