13 C
Vinkovci
Petak, 20. rujna 2024.

Croatia (B) osvajač 20. Memorijala “Ivica Kruhoberec, Damir Anderić, Željko Vrkić”

Više od autora

- vl promo-

U subotu i nedjelju u Ceriću je odigran 20. Memorijalni nogometni turnir „Ivica Kruhoberec, Damir Anderić, Željko Vrkić”. Osim domaćina, NK Mladost, nastupili su NK Croatia Bogdanovci, NK Nosteria Nuštar i Športsko Društvo Croatia Novi Jankovci.

Prvog dana turnira snage su odmjerile dvije Croatije, a uspješnija je s rezultatom 3:0 bila bogdanovačka. U drugoj utakmici dana Mladost je porazila Nosteriju s 5:0. Sutradan odigrana je završnica turnira, a treće mjesto pripalo je Croatiji iz Novih Jankovaca koja je s 3:0 bila bolja od kluba iz Nuštra. Ovogodišnji naslov prvaka pripao je Croatiji iz Bogdanovaca koja je u finalu s 2:0 svladala domaćina.

Za najboljeg vratara proglašen je Luka Dželalija, najviše pogodaka postigao je Gabrijel Miličević, dok je nagradu za najboljeg igrača turnira odnio Stjepan Kovačić.

FOTO: NK Mladost Cerić

NK Mladost Cerić putem svog Facebooka zahvalio se Općini Nuštar na čelu s načelnikom Hrvojem Drinovcem i županu Franji Oreškoviću koji su bili nazočni svečanom otvorenju jubilarnog turnira.

Bila je ovo odlična provjera za sve klubove koji će uskoro započeti svoje nastupe u prvenstvima. Tako će Bogdanovčani novu sezonu 1. ŽNL-VSŽ otvoriti gostovanjem kod Sloge u Borovu, a u istoj ligi natječe se i Mladost koja će prve bodove tražiti u Trpinji kod Sinđelića. Preostala dva kluba igraju u 2. ŽNL-VSŽ NS Vinkovci, Nosteria će prvog dana natjecanja gostovati kod Zrinskog u Tordincima, dok će Croatia u Novim Jankovcima ugostiti Šokadiju iz Starih Mikanovaca.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno