23 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. rujna 2024.

Kup NS Vinkovci: Branitelj naslova u Nijemcima, susjedski derbi Slavonca i Otoka

Više od autora

- vl promo-

U novom izdanju Kup natjecanja Nogometnog središta Vinkovci ove će sezone igrati osam klubova. Saznali smo parove četvrtfinalnih utakmica, a poznati su datumi i satnice ove faze natjecanja, ali i polufinala i finalnog susreta.

Ždrijebom je odlučeno kako će u Nijemcima u četvrtfinalu snage odmjeriti NK Lovor i NK Bedem Ivankovo, dok će NK Slavonac i NK Otok u Komletincima odigrati gradski derbi. NK Dilj će na svom terenu kao favorit tražiti plasman u polufinale preko NK Mladost Privlaka, a posljednji sraz između NK Šokadija i NK Mladost Vođinci bit će odigran u Starim Mikanovcima.

Četvrtfinalni susreti na rasporedu su u srijedu 4. rujna s početkom u 17 sati, a četiri momčadi ostvarit će plasman u daljnju fazu natjecanja. Izvlačenje polufinalnih parova zakazano je za petak 6. rujna u 10 sati u prostorijama Nogometnog središta Vinkovci. Dvoboji u toj fazi natjecanja bit će odigrani u srijedu 18. rujna, dok je finale na rasporedu u srijedu 2. listopada, a iz NS Vinkovci javnost su obavijestili kako će se domaćin finala odrediti ždrijebom.

Od svih navedenih klubova ivankovački Bedem nalazi se u najvišem rangu, 3. Nogometnoj ligi – Istok, a čak tri kluba članovi su Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci, riječ je o Dilju, Otoku i vođinačkoj Mladosti. Čast 1. Županijske nogometne lige Vukovarsko-srijemske županije branit će Lovor iz Nijemaca i komletinački Slavonac, a županijski drugoligaši su privlačka Mladost i Šokadija iz Starih Mikanovaca.

Podsjećamo, prošlosezonsko izdanje nogometnog Kupa NS Vinkovci pripalo je Bedemu koji je u finalnoj utakmici na stadionu HNK Cibalia Vinkovci pred oko 600 gledatelja pogocima Vinka Pintarića i Marina Ležaića porazio Dilj rezultatom 2:0, a isti je klub kasnije osvojio i Županijski kup.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno