22 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. rujna 2024.

U igri Hrvatske lutrije “Sve ili ništa” ove godine osvojeno čak 28 Jackpot dobitaka

Više od autora

- vl promo-

Igrači Hrvatske Lutrije samo u posljednjih mjesec dana osvojili su čak dva dobitka 5+1 na Eurojackpotu. Nadomak glavnom dobitku u Eurojackpotu bio je igrač iz Zagreba koji je 3. rujna osvojio 408.597,5 eura, dok je 13. kolovoza igrač s interneta, odigravši sistemski listić 12+2, pogodio dobitak 5+1 te osvojio iznos od čak 1.385.868,00 eura. To je najveći dobitak osvojen ove godine, nakon što je u svibnju igrač iz Zagreba osvojio Jackpot u igri Loto 7 u iznosu od 1.106.868,9 eura.

No, osim što je na taj način osvojio dobitak 5+1, upravo zbog odigravanja sistemskog listića osvojio je i 35 dobitaka 4+1, 210 dobitaka 3+1 te 350 dobitaka 2+1.

„Isprva stvarno nisam mogao vjerovati. Provjeravao sam više puta vidim li dobro, da su ipak moji brojevi izvučeni. Kad sam se uvjerio da je moj listić dobitan ipak sam brzo postao opušten. Sjeo sam, napravio si šalicu kave i jednostavno uživao u tom trenutku razmišljajući o milijun stvari koje bi mogao napraviti s dobitkom“, ispričao je dobro raspoloženi igrač dobitnog sistema.

Ove godine osvojeno je čak 28 Jackpot dobitaka u popularnoj igri Sve ili Ništa. Posljednji u nizu Jackpot dobitnika u Sve ili Ništa koji se javio na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije otkrio je: „Nisam isprva mogao zaspati od uzbuđenja i tog nekog adrenalina i pozitivnog šoka. Igram uvijek iste brojeve, a sad nisam pogodio niti jedan broj ali sam ipak osvojio Jackpot“, prepričao je dobitnik.

U igri Sve ili Ništa igrači imaju priliku za osvajanje Jackpota od 80.000,00 eura u slučaju da pogode sve, ali i u slučaju da ne pogode niti jedan broj. Izvlačenje je svaki dan u 19 sati, a izvlači se 11 od 22 broja.

Sretni Jackpot dobitnik redovito igra Eurojackpot i Sve ili Ništa te namjerava nastaviti i dalje: „Svakako treba odigrati, jer nikad ne znaš kad će sreća pokucati na tvoja vrata… zadovoljno je zaključio.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno