20.2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 7. listopada 2024.

Vardarac i dalje stopostotan, Dilj slavio u lokalnom derbiju, Vođinčani nastavili seriju pobjeda

Više od autora

- vl promo-

U subotu i nedjelju odigrane su utakmice 7. kola Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci. Vardarac i dalje izgleda neprikosnoveno, Mladost iz Vođinaca nastavila je s odličnom formom, a Dilju je pripao lokalni derbi protiv Otoka.

Dilj i Otok odigrali su jednu čvrstu i borbenu utakmicu u kojoj je pobjednika odlučio jedan pogodak. Marko Terzić u 7. minuti doveo je domaćina u vodstvo i činilo se kako je s tim golom najavio golijadu, no do toga nije došlo. Do kraja susreta mreže su mirovale, tako da su crjepari stigli do novih vrlo bitnih bodova.

Golova je zato bilo u Vođincima, no na nesreću gostujuće Bobote, sva četiri zgoditka završila su u njezinoj mreži. Mladost je na predah otišla s minimalnim vodstvom koje je u 8. minuti osigurao Igor Kos, ali u nastavku postiže još tri pogotka i rutinski privodi susret kraju. U listu strijelaca upisali su se Aron Smolčić, Niko Stanušić i Luka Cindrić.

Vodeći Vardarac i dalje nema milosti prema svojim protivnicima, a ovoga puta je pred svojim navijačima s 5:1 deklasirao Višnjevac. Stipe Vrdoljak, Zvonimir Tulumović i Stjepan Šimičić do poluvremena su već riješili pitanje pobjednika, a u nastavku je Tulumović još jednom bio strijelac, dok je pobjedu potvrdio Dominik Tkalec. Čast Višnjevčana obranio je počasnim pogotkom Ivan Gelo u 84. minuti dvoboja.

Međutim, pobjeda Vardarca nije bila najuvjerljivija u ovome kolu. Darda je na domaćem travnjaku ugostila županjski Radnički kojega je porazila teniskim rezultatom 6:0. Dvostruki strijelac bio je Brazilac Jose Wedley Nascimento Santos, a po jedan zgoditak u velikoj pobjedi pridodali su Ivan Novak, Matej Kovačević, Toni Panić i Hrvoje Cvetko.

Gledatelji u Soljanima mogli su uživati u odličnom susretu prepunim pogodaka, a domaća Slavonija uspjela je s 5:2 poraziti Baranju-Belje. Saša Kuburić pogodio je za rano vodstvo gostujuće momčadi, a do poluvremena rezultat je poravnao Toni Salatović. Baranja-Belje početkom nastavka ponovno vodi zahvaljujući strijelcu Marinu Biljanu, no nova stečena prednost trajala je svega sedam minuta kada je zabio Bruno Šikić. Brzo poravnanje rezultata kao da je ostavila traga na gostima, a to je Slavonija znala iskoristiti, već minutu kasnije za prvo vodstvo zabija Antonio Gvozdić, a pobjedu su kasnije potvrdili Mahir Omerhodžić i Kemal Hasikić.

Štitarska Sloga golovima Antuna Pejića i Marinka Oršolića svladala je Radničkog iz Meca, dok je Zrinski iz Bošnjaka s 2:1 nadigrao babogredsku Šokadiju. Za Zrinski su pogađali Anderson Jahir Serna Garcia i Dražen Prgić, a za goste Petar Kuprešak.

Za kraj, potrebno je spomenuti kako je Jedinstvo iz Donjeg Miholjca stiglo do druge uzastopne pobjede na gostovanju kod Mladosti u Satnici Đakovačkoj, a jedini pogodak na utakmici je autogol Vinka Akrapa u 49. minuti.

FOTO: HNS Semafor/Screenshot

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno