Foto: Močvara press
Neuništiva Močvara nastavlja svoje aktivnosti u subotu 20. ožujka kada je vrijeme rezervirano za jazz, u društvu Sunrise Sessionsa. Klub svoja vrata otvara u 19:00 a početak koncerta je predviđen u 20:00 sati. Cijena ulaznica iznosi 30 kn u pretprodaji a na dan koncerta 40. Ulaznice u pretprodaji možete zatražiti putem ovog LINKA. Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.
Dakle, nastavljaju se Močvarna izdanja Sunrise Sessionsa! U subotu 20. ožujka, za vas će nastupiti Toni Starešinić (klavijature), Luka Čapeta (gitara), Zvonimir Šestak (bas) i Borko Rupena (bubnjevi).
Sunrise Sessions kolektiv je od dvadest i pet glazbenika koji već više od 5 godina održavaju i organiziraju koncerte slobodne kompozicijske improvizacije (instant composition). To je način sviranja u kojem glazbenici na licu mjesta, bez pripreme ili ikakve probe, zajedno na pozornici, u realnom vremenu, skladaju kompozicije, tj. improviziraju ne samo melodijski i ritmički (što je inače uobičajeno za mainstream jazz), već i s cijelom formom pjesme. Praktički, stvaraju novi oblik (formu) – pjesmu i aranžman u samom tijeku izvođenja.
Ne propustite ovaj Sunrise Sessions i na vrijeme nabavite svoje ulaznice jer su mjesta ograničena.
Web: Bandcamp