13 C
Vinkovci
Subota, 21. rujna 2024.

Uspješni vinkovački predstavnici

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Za ovo 19. kolo možemo reći da je bilo u „potpunosti” gostujuće što je prava rijetkost. Jedinu domaću pobjedu ostvario je Dilj trijumfom (4:0) nad Mladosti iz Đakovačke Satnice. Do važnih bodova u borbi za opstanak došli su Borinci, HAŠK-Sokol i Frankopan, dok je Otok slavljem u Bošnjacima došao do šeste pozicije na tablici.

Zrinski je rano poveo, no nakon 15 minute igre gosti su došli do izjednačenja, a za potpuni preokret Otočana zaslužan je Franjo Damjanović. Stipe Jančić donio je Frankopanu zlata vrijedne bodove iz Babine Grede. Matirao je domaćeg vratara u dva navrata, u 15. i 73. minuti što je bilo dovoljno za slavlje Butkovićeve momčadi. Borinci su gostovali kod fenjeraša Torpeda i domaćin je bio „tvrd orah” za Radoševe igrače koji je pogodio s izmjenama u drugom poluvremenu, a pitanje pobjednika riješio je Marin Ležaić dvama pogocima u samo četiri minute. Tko zna kako bi se utakmica odvila da je Torpedo zabio iz najstrože kazne, no Prišćan nije dopustio da prednost ode na domaću stranu. Lučićeva momčad vodila je dva puta golovima Cenaja i Nađa u Mecama, no na kraju ipak podjela bodova, a gosti u Stare Jankovce donose važan bod. Najmanje neizvjesno bilo je u Vinkovcima gdje je pitanje pobjednika riješeno nakon 30-ak minuta igre. Po dva puta u listu strijelaca upisali su se Pavličić i povratnik nakon ozljede Terzić.

Foto: NK Otok
Foto: NK Dilj

Promjene na tablici nema, i na vrhu i na začelju poredak momčadi ostao je isti, a može li Dilj ugroziti vodeću Dardu vidjet ćemo sljedeći vikend kada je na rasporedu veliki derbi. Slavljem u Dardi momčad Dejana Pavličića zakomplicirala bi utrku za prvaka MŽNL Osijek-Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno