Foto: Alyah Otchere
dvr je Dillon van Rensburg, sedamnaestogodišnji tekstopisac i producent iz North Berwicka, Škotska. Godine 2020., samostalno je u digitalnom obliku objavio EP („tape_01“) i singl (“thru the city“) koji su brzo postali živi primjer legendarne priče o uspjehu – fenomen koji je u kratko vrijeme organski prikupio milijune gledatelja i slušatelja.
Njegovi utjecaji se kreću od Tylera, The Creatora, Franka Oceana i Kaytranada, do Jimmija Hendrixa i Foo Fighters. Baza njegovih obožavatelja je sve veća, a već je dobio i podršku ljudi kao što su Kenny Beats (koji ga je otkrio i podržao na svom kanalu), Snoop Dogg, ali i Joi Orbison (nedavno mu je dao priliku da svira u njegovoj emisiji Residency Show na  BBC Radio 1).
Dana 26. ožujka 2021. godine, XL Recordings je izdao prvo fizičko izdanje EP-a “tape_01 + thru the city”, spajajući ta dva izdanja u jedno limitirano, u formatu ružičastog vinila. Izdanje promovira video za uvodnu numeru Lonely, s ‘tape_01 + thru the city’, a koji je režirao Callum Harrison. U pitanju je nefiltrirani zvuk izuzetnog novog talenta, koji započinje svoj uspon.