29 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Adrenalinski park Općine Andrijaševci službeno otvoren za sve posjetitelje

Više od autora

- vl promo-

Adrenalinski park u Općini Andrijaševci, koji je sa izgradnjom započeo 2021. godine, službeno je otvorio vrata za sve svoje posjetitelje. Nalazi se u samom prostoru između osnovne škole i sportskog centra Frankopan, u park šumi uz Bosut, a sudeći po dosadašnjem interesu javnosti, pokazao se kao pun pogodak.

„Park sadrži stazu koja je prilagođena za dječju dob te onu za odrasle kao i zip line preko rijeke Bosut”, govori načelnik Općine Andrijaševci, dodavši kako se ovim parkom turistička ponuda Općine Andrijaševci diže na višu razinu.

“Važno je za napomenuti kako će jedan dio parka stalno biti otvoren za posjetitelje, dok će se jedan dio ipak moći koristiti samo uz prisustvo osobe osposobljene za rad na takvim spravama”, objašnjava Rajković.


Radno vrijeme parka je ponedjeljkom, srijedom, petkom, subotom i nedjeljom od 11 do 17 sati, ući se može svaki puni sat, a u slučaju kiše i nepovoljnih vremenskih uvjeta, park neće raditi. Cijena za djecu od 6 do 12 godina iznosi 40 kuna, za odrasle 60, a zip line preko rijeke Bosut koštat će vas 20 kuna.

Svi mlađi od 16 godina, moraju imati roditeljsku suglasnost koju mogu dati u obrascu dostupnom na internetskoj stranici Općine Andrijaševci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno