10 C
Vinkovci
Petak, 31. ožujka 2023.

Adriana Ugarte! Tko je to lijepo filmsko lice i izazovna glumica?

Više od autora

- vl promo-

f_adriana-ugarte_tko-je-glumica_ST

Adriana Ugarte, 31-godišnja Madrižanka je glumica o kojoj se govori. Nova Almodovarova muza je zavela svjetsku sedmu umjetnost i ne misli se zaustaviti.

Nakon sudjelovanja u brojnim španjolskim TV serijama, postala je mlada ‘Julieta’, sexy i spremna na sve avanture. Iako ulogu dijeli s Emmom Suarez, zavodljivom 50-godišnjakinjom, ljepotica plijeni šarmom i upečatljivom glumom.

Unuka poznatog reditelja Eduardoa Ugarte, Adriana je i praunuka čuvenog dramaturga Carlosa Arnichesa. Izgledom i nadarenosti je uzbudila Festival u Cannesu, zadobivši simpatije i naklonost cijele planete.


Tako je djelo spisateljice Alice Munro dobilo dosljednu interpretatoricu, a slavni predstavnik nezaboravne Movide, svoju novu muzu koju rado dijeli sa brojnim fanovima.

Lijepa glumica koja je kćerka suca i odvjetnice, studirala je pravo i filozofiju ali je započela iznova prije desetljeće, upisom na Akademiju glume u rodnom Madridu. Bio je to hrabar korak koji sada poznata Adriana, objašnjava starom latinskom izrekom: ‘Sreća pomaže samo hrabrima’! [Džana Mujadžić, Filmonizirani.net]

TRAILER: JULIETA

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno