17 C
Vinkovci
Četvrtak, 8. lipnja 2023.

Airbourne novu svjetsku turneju započinju u Tvornici!

Više od autora

- vl promo-


m_airbourne_pocetak-turneje_tvornica_ST

Prvi datum velike svjetske turneje banda Airbourne je 11.7.2016. u zagrebačkoj Tvornici Kulture! Bit će to njihov prvi solo koncert u Hrvatskoj, a kako su Airbourne jedan od ‘najzaposlenijih’ rock bandova današnjice tako imaju čak 26 datuma Europske turneje, odmah iza toga nastavljaju sa 21 datumom Amerike i Kanade, da bi se vratili na drugi dio Euro turneje sa još 15 koncerata! Uz sve to uspjeli su završiti snimanje novog, četvrtog albuma ‘Breakin’ Outta Hell’ koji će izaći ove jeseni.

Svojom sjajnom svirkom i fenomenalnim live nastupima Aibourne su ‘zaradili’ titulu ‘novog AC/DC’. Provjerite zašto na hard rock koncertu sezone u ponedjeljak 11.7.

Ulaznice u prodaji po 160 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Entria, te u Hard Place-u, Rockmarku, Dirty old shopu i on-line na Entrio.

Koncert će otvoriti zagrebački hard rockeri Hard Time koji ove godine slave 25 godina banda i upravo očekuju izlazak novog studijskog albuma.

Jedan od ponajboljih hard rock bandova na svijetu žestoko svira, ima sjajne pjesme, fenomenalne live nastupe, himnične refrene, otkačenog pjevača i nevjerovatnu količinu energije koja ‘isijava’ iz svakog tona i pokreta proizvedenog od strane Airbournea. Svim tim kvalitetama priskrbili su si titulu ‘novog AC/DC’. (Mnogi su bili sigurni da bi jedino njihov pjevač Joel O’Keeffe mogao dostojno zamijeniti pjevača AC/DC Briana Johnsona.)


Kada su braća Joel i Ryan prije 10 godina osnovali band na tragu Thin Lizzy, Motorhead, Judas Priest, Iron Maiden i naravno AC/DC nisu ni sanjali da će njihovi albumi dobiti nagrade, da će svirati na najvećim svjetskim festivalima, da će od svoje dobre zabave napraviti još bolji posao i da će im legenda poput pokojnog Lemmyja glumiti u spotu!

Tri albuma kasnije i tri miliona kilometara ceste na turnejama doveli su ih do toga da su njihovi albumi visoko na top listama, a vojska obožavatelja je svakog dana sve brojnija širom svijeta – od Australije, Amerike, Europe pa do Dalekog Istoka. Airbourne sa svojim ‘zidom Marshall pojačala’ iza sebe uzvraća im fenomenalnim koncertima, pa smo sigurni da će svi ljubitelji bazičnog hard rock zvuka doći na svoje u zagrebačkoj Tvornici Kulture 11.srpnja.

Ako volite žestoki rock’n’roll ne propustite hard rock koncert sezone u Zagrebu.

VIDEO / AIRBOURNE: RUNNIN WILD (SPOT)

VIDEO / HARD TIME: ROCK ‘N’ ROLL

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno