Saša Antić aka Alejuandro Buendija i kolege glazbenici predstavljaju spot za najnoviji singl “Mr. Right”. Premijerno prikazan u RTL-ovoj emisiji Top.hr, video prati priču ove ljubavne balade, a njezina tema “ona me ne voli više” ovaj put ima drugačije aktere.

Saša ju je ovako opisao: “Pjesma Mr. Right mi se dugo motala po glavi, nikako da ju izrealiziram, sada je došao pravi trenutak. Ona je rezultat moje suradnje s raznim glazbenicima, radili smo predano, ali i ležerno na njoj. Jako sam zadovoljan kako je ispala, uspio sam postići jedan drugačiji ugođaj – efekt bizarnog, a zanimljivog! Mislim da pjesma prenosi iskrenu emociju, a to mi je bila i namjera.”

Mr. Right najavljuje novi, samostalni album na kojem Alejuandro Buendija radi posljednjih nekoliko godina s brojnim glazbenim suradnicima, a kojeg i publika i kritika s nestrpljenjem očekuju!

Spot je režirao Šimun Šitum, za kameru se brinula Glorija Lizde, montažer Sandro Baraba, asistent kamere Josip Kraljević a Marija Kotarac je radila s lutkama.

Osim Alejuandroa Buendije koji napisao tekst i aranžman, odradio mix i produkciju te odsvirao električni klavir i synth, na snimanju pjesme sudjelovali su Vanja Purić na bubnju i akustičnoj gitari, Kristijan Kordaš na basu, Tommy NC na električnoj gitari, Klara Mucci pjevala je refrene dok se Pavao Miholjević brinuo za mastering.