27 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Alfa: filmska priča o najvećem prijateljstvu ikada stvorenom

Više od autora

- vl promo-

Još od pamtivijeka čovjek je volio životinje, ali ljubav ljudskog bića prema psu spada u one uistinu posebne odnose. Počekom sljedeće godine u domaća kina stiže nam epska avantura Alfa (Alpha, 2017.) koja se bavi temom ljubavi čovjeka prema životinjama, ali ispričana na način kakav do sada nikada nismo imali prilike vidjeti. Ovom vam prilikom predstavljamo prvu dostupnu kino najavu za ovaj avanturistički spektakl koji se naprosto mora pogledati na velikom platnu.

Epska avantura ‘Alfa’ radnjom je smještena u posljednje ledeno doba, prije više od dvadeset tisuća godina, negdje na području današnje Europe. Tijekom prvog lova s najelitnijom grupom lovaca iz svojeg plemena, mladić biva teško ranjen i ostavljen da umre. Psihički (i fizički) slomljen, kako bi preživio morat će naučiti potpuno sam snalaziti se kroz izrazito neprijateljski nastrojenu divljinu. Protiv svoje volje on uskoro spašava usamljenog ranjenog vuka kojeg je njegov čopor ostavio nakon čega će se ovaj neobični dvojac morati osloniti jedan na drugog i postati nenadani saveznici kako bi se obranili od nadolazećih opasnosti i vratili kući prije nego dođe vrijeme smrtonosne zime…

Film je režirao Albert Hughes, jedan od braće Hughes koji je kao redatelj do sada radio na izrazito uspješnim projektima kao što su „Opasni po društvo“, „Mrtvi predsjednici“, „Iz pakla“ i „Knjiga iskupljenja“. Ovo je ujedno i njegov prvi samostalno režirani film u kojem je okupio impresivnu glumačku postavu predvođenu mladim Kodijem Smitom-McPheejem (Planet majmuna: Revolucija, X-Men: Apokalipsa).

Ako je suditi prema prvoj kino najavi očekuje nas pravi avanturistički spektakl, epska filmska priča o preživljavanju i stvaranju vjerojatno najvećeg prijateljstva kojeg je čovjek ikada stvorio s nekim živim bićem uz obilje akcije i emotivnu priču oko koje nitko neće moći ostati ravnodušan.

Epska avantura ‘Alfa’ u domaća kina stiže početkom 2018. godine!

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno