Cover: RCA / Menart promo
Alicia Keys je sinoć na CNN-u premijerno izvela pjesmu “Good Job”, a pjesma će biti i dio CNN-ove kampanje “Heroes”.
Alicia je pjesmu napisala prošle godine sa suprugom, producentom Swizzom Beatzom i bit će objavljena na Alicijinom nadolazećem, sedmom studijskom albumu “Alicia” koji očekujemo u svibnju.
Pjesma je u originalu bila napisana u čast svim neopjevanim herojima u životu Alicie Keys, kao što je recimo njena majka ili neki drugi koji su često ostali nezapaženi. No s obzirom na globalnu pandemiju, ispostavilo se da njena poruka odgovara sadašnjem trenutku.
“Gdje god da ste, na prvim linijama u bolnicama, učite djecu kod kuće, nosite poštu, pakete, hranu, ili se suočavate s nekim drugim osobnim poteškoćama zbog COVID-19, suosjećam se s vama. Vidimo vas, volimo vas i cijenimo.”, kaže slavna pjevačica.
CNN-ova “Heroes” kampanja slavi obične ljude koji su postali heroji tijekom COVID-19 krize. Pozvat će gledatelje da dijele fotografije i videe pojedinaca iz njihovih zajednica koji rade odličan posao (Good Job) kako bi svijet učinili boljim, sigurnijim i zdravijim mjestom.
CNN će prikazivati kolekciju tih materijala kroz TV i digitalne kanale svakog tjedna.
“Alicijina pjesma savršeno prikazuje ono čemu svakodnevno svjedočimo tijekom pandemije – ljude koji su uskočili i prihvatili dužnost kada ih je svijet najviše trebao”, kaže Jeff Zucker, Chairman of WarnerMedia News & Sports, napominjući kako su počašćeni što zajedno s glazbenicom dijele njezin nadahnjujući rad i prepoznaju sve heroje.