21 C
Vinkovci
Subota, 13. kolovoza 2022.

Auguste predstavljaju potpuno novi singl nazvan Trebam malo

Više od autora

- vl promo-


Nakon zamijećenih singlova ‘Ruke’ i ‘Prosinac’, skupina Auguste predstavlja potpuno novi singl, naziva ‘Trebam malo’, kojim se nastavlja najavljivanje, ali i predstavljanje zvuka, novog studijskog izdanja!

‘Nova serija snimanja albuma u studiju donijela je jako zanimljive stvari. Dečki su se jako zaigrali sa stvaranjem novih zvukova i to se zaista osjeti u ovoj pjesmi. Na klavijaturama nam se pridružio Mihael Kurjančić što je uvelike pridonijelo novom Auguste zvuku. Pjesma ‘Trebam malo’ čist je i snažan doživljaj i osjećaj stvarnosti. Govorimo o odmaku od ustaljenog načina života u koji se upada posve bezazleno, o potrebi za novim i osvještavanjem sebe kao osobe.’ – kažu Auguste.

Novi singl ‘Trebam malo’ autorski potpisuju Gordana Marković te Ivana Lulić osobno, produkciju pjesme je radio Tomislav Franjo Šušak.

Treći singl s iščekivanog studijskog izdanja dostupan je u radijskom eteru od 4. travnja,  a nekoliko dana kasnije postao je dostupan u digitalnom obliku i s pratećim videospotom, redateljice Marcelle Zanki.

U 2017. godini talentirane kantautorice Gordana i Ivana obilježit će 5 godina postojanja skupine Auguste te stvaranja glazbe. Tim povodom Auguste će održati koncertni nastup u zagrebačkom klubu KSET, 21. travnja, gdje će publika imati prilike čuti novi singl ‘Trebam malo’ po prvi put uživo odsviran s pratećim bendom.

Auguste iza sebe imaju jedan studijski album, naslova ‘Sve što je nekada bilo važno’ (Dallas Records), objavljen sredinom listopada 2015. godine, a koji je nastao u produkciji Tomislava Franje Šuška, producenta odgovornog i za novi singl ‘Trebam malo’. Njihov je rad prepoznat i od strane struke, pa su tako na prošlogodišnjoj dodjeli nagrade Porin bile nominirane u kategoriji Novi izvođač godine.

AUGUSTE: TREBA MALO [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno