- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Malonogometaši Aurelije učinili su ponosnima sve Vinkovčane i one koji imaju veze s najstarijim naseljenim gradom u Europi.

U dramatičnoj finalnoj utakmici između Aurelije i Futsal Dinama, koja je nakon dva produžetka završila 4:4, naslov pobjednika završnice juniorskog prvenstva odlučilo je izvođenje šesteraca, a ovaj put sreća je poljubila vinkovačke crne ratnike (pobjeda 8:5). Finalnu utakmicu bolje su otvorili Vinkovčani, a Zagrepčane je na životu držao odlični golman Domiter. Ulog je bio veliki, utakmica za najbolju juniorsku momčad na području Hrvatske ne igra se svaki dan, a povela je Aurelia pogotkom Horvata koji je maestralnom „rolicom” poslao Domitera u jednu stranu i mirno poslao loptu u mrežu. Preokrenuo je Futsal Dinamo rezultat u svoju korist preko Jakovljevića i Bijelića i u tim trenucima Dinamo je bolje stajao na terenu. Međutim, vinkovački ratnici nisu gubili nadu i nakon nesvakidašnje situacije kad je Dinamo imao svega dva igrača u polju Julijano Bagarić zabio je za 2:2 i s tim rezultatom završilo je regularnih 36 minuta igre.

Drama se nastavila u produžecima, Sušac je iz deseterca ponovno vratio radost na klupu Aurelije i preko 700 gledatelja putem prijenosa uživo, no to nije bilo sve, do isteka produžetaka Dinamo je zabio dva gola, a prije toga Sušac je svojim 12. golom na turniru potvrdio kako je najbolji hrvatski junior. Pristupilo se izvođenju šesteraca u kojima su se bolje snašli Šoštarevi igrači. Kobašević je briljirao na golu obranivši dva udarca plavih, a s druge strane mirno su zatresli mrežu odabranici stručnog stožera Žuto-crnih i slavlje vinkovačke momčadi moglo je započeti.