U sklopu 54. Vinkovačkih jeseni sutra će biti održan već tradicionalni Auto Show Vinkovci. Metalni ljubimci i ove će godine zauzeti svoje mjesto na već dobro nam poznatoj lokaciji – u Dugoj ulici i na Trgu dr. Franje Tuđmana, a svoju ponudu predstavit će auto kuće, motoristi, oldtimeri i auto škole.

Vinkovačke jeseni najposjećenija su manifestacija regije koja se može podičiti brojnim popratnim sadržajima zahvaljujući kojima se u naš grad iz godine u godinu slijeva sve više ljudi. Jedan od takvih popratnih sadržaja je i mnogima omiljeni Auto Show Vinkovci koji će biti održan sutra od 10 do 20 sati. Prilika je ovo da se svi ljubitelji metalnih ljubimaca – automobila i motocikala, ali i autodijelova i guma na jednom mjestu uvjere u bogatu ponudu koju su priredili organizatori.

Auto Show ove je godine okupio šest izlagača, a to su: AutoWill, Autodom Vidaković, Automobili Škojo, Oldtimer klub Stari sjaj Vinkovci, Pannonian Praetorians offroad klub Vinkovci i CPR Custom garage Vinkovci.

Osim izložbenog dijela, posjetitelji će moći isprobati simulator prevrtanja vozila i pogledati što znači sigurna montaža dječjih sjedalica koje je organizirao HAK Vinkovci, dok je PU Vukovarsko – srijemska priredila besplatnu registraciju bicikala, koja će, ne sumnjamo, i ovoga puta okupiti velik broj naših sugrađana.

Važno je spomenuti i kako će sutra od 7 do 23 sata cesta biti zatvorena za sav promet.