Kao uvertiru za novi album koji će se pojaviti tijekom 2019.godine, beogradski riff&roll bend The Bite objavio je novi singl i spot za pjesmu “Znaš”.

Ona je jaka, sposobna i samostalna, ona može sve. On se može samo opustiti kada je kraj nje. Da li? “Ova pjesma zapravo ima dva lica. Jedno njeno lice kaže: da, jaka sam i mogu sve sama, ti se ne moraš brinuti, kad nisi dobro, tu sam za tebe. A ovo drugo lice vrišti: ok, mogu sama ali moram li i zašto si onda ti tu?” kaže pjevačica Ljiljana Zdravković i dodaje: “Sami odaberite koji vam kut više odgovara, iako smo mi za spot odabrali ovaj drugi…”

Pjesmu “Znaš” snimio je i producirao Ivan Srdanović u studiju King Oliver a naći će se na novom albumu benda koji će se pojaviti ove godine. Band kaže da je većina pjesama za ovo izdanje spremna i da snimanje planiraju za ožujak i travanj, kao i da će slušatelji moći očekivati stilski raznovrstan album na kojem će se nekoliko ‘rokenrol podžanrova’ uklopiti u jednu lijepu priču.

Video ostvarenje je snimio i montirao Bojan Stevanović (Kan i Lingus studio) a dijelovi videa snimljeni su i u studiju Mašina 23.

Prije početka snimanja albuma, band će početkom ožujka objaviti još jedan singl, “We Used To Dance”, a u planu za proljeće i ljeto su i koncertne aktivnosti.