17 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.

Bingo Tombola, Sretno kolo i novčani dar za korisnike Doma za starije i nemoćne osobe u Iloku

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Dom za starije i nemoćne osobe Ilok povodom 50. obljetnice djelovanja danas su posjetili djelatnici Hrvatske lutrije, a tom je prigodom za štićenike doma organizirana Bingo Tombola i Sretno kolo, uz prigodne nagrade.

Direktor Regije istok Hrvatske Lutrije Zoran Mlinarević uručio je ravnateljici iločkog Doma Dariji Nikolić ček u vrijednosti pet tisuća eura.

„Hvala Hrvatskoj Lutriji na angažmanu i na vrijednoj dodjeli sredstava, ali i Vukovarsko-srijemskoj županiji koja je baš naš dom odabrala za ovu inicijativu“, rekla je ovom prigodom ravnateljica.

Najsretniju ruku na Bingo Tomboli imao je gospodin Zdenko koji je osvojio glavnu nagradu. „Hvala vam na ugodnom iznenađenju i vrijednoj nagradi, a Hrvatskoj Lutriji želim još puno uspješnih godina ovako dobrog rada“, kazao je dobitnik.


Hvalevrijednom akciju je ocijenio vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić.

Zahvaljujem se Hrvatskoj lutriji na donaciji i organiziranim igrama za korisnike Doma za starije Ilok. Našim starijima želim puno zdravlja i još bolje uvjete za život, a Hrvatskoj Lutriji da nas češće obraduje ovakvim darovima“, zaključio je vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno