4 C
Vinkovci
Srijeda, 29. studenoga 2023.

Bivši One Direction Liam Payne objavio najnoviji singl naslovljen Familiar

Više od autora

- vl promo-

Liam Payne objavio je potpuno novi singl, naslova Familiar. Prvi solo materijal bivšeg člana skupine One Direction bio je sada već multiplatinasti hit singl ‘Strip That Down’, koji je prodan u 8,5 milijuna primjeraka, a nakon kojeg je uslijedio singl ‘Bedroom Floor’.

Nova pjesma latino prizvuka najavljuje ljetne mjesece, ali i Liamov iščekivani album prvijenac koji možemo očekivati krajem godine, a o kojem još uvijek nije poznato puno informacija.

Liam je na novoj pjesmi surađivao s J Balvinom, sedmim najstreamanijim Spotify izvođačem svih vremena, koji svoju vokalnu pratnju ovoga singla prenosi upečatljivim reggaeton vokalom.Payne je posljednji singl objavio u suradnji s Ritom Orom, pod nazivom ‘For You’, koji se našao na #1 globalne iTunes ljestvice te na britanskim i europskim radijskim top ljestvicama. U Hrvatskoj se navedena pjesma našla u Top 10 Deezer liste najslušanijih stranih pjesama, tijekom veljače, a već se 12 tjedana nalazi i na visokim pozicijama na Airplay Radio Chartu najemitiranijih stranih singlova u Hrvatskoj!

Pjesmu Familiar hrvatska publika ima prilike čuti u digitalnom obliku putem digitalnih glazbenih platformi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno