12 C
Vinkovci
Petak, 14. lipnja 2024.

Blagdanske teme uz novi broj Vinkovačkog lista

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Što smo bliži Božiću, to su i teme Vinkovačkog lista prigodnije, blagdanske, uključujući i one kojima se zaokružuje kalendarska godina.

DVIJE ŽENE U DVA NAJVAŽNIJA RESORA

U razgovoru s pročelnicama Sanjom Lozić i Katarinom Vučić što nas očekuje u predstojećem razdoblju po pitanju gradskih financija i desecima projekata za koje se 2023. uzima godinom realizacije.

PETA BRZINA

Uoči blagdana, uz tekući raspored, gradonačelnik Ivan Bosančić i njegov zamjenik Josip Romić, ovoga su tjedna u petoj brzini.

PEDIJATRIJA OPĆE ŽUPANIJSKE BOLNICE VINKOVCI

Kroz dvije godine u Odjel pedijatrije uloženo preko dva milijuna kuna.

POČELA PRODAJA BOŽIĆNIH DRVACA NA TRŽNICI

Prodavači poručuju, ne čekajte zadnji dan! Istražili smo ponudu i cijene, a zanimljivo, tradicija umjetnih borova u Slavoniji nije zaživjela. Prirodno je i dalje trend među kupcima.

BOLJE NEKA UMRE SELO NEGO OBIČAJI

Bili smo na tradicionalnoj svinjokolji kod obitelji Ištvanović. Istražujemo zašto su cijene čvaraka otišle u nebo. Nekada hrana za sirotinju, danas se cjenovno u rangu kulena, pršuta i šunke. Nema masnih svinja, nema masti ni čvaraka.

ADVENT U VINKOVCIMA


Bogata ponuda božićnih slastica i napitaka ove godine tridesetak posto skuplja. Novost jabuke u šlafroku!

KONCERT S PROZORA GIMNAZIJE

Jedinstveni koncert u Hrvatskoj u nedjelju u 19:30 priređuje 130 učenika s profesorima Glazbene škole Josipa Runjanina. Ne propustite anđeoski spektakl!

ŠKOLSKI SAJAM ZA SOCIJALNU SAMOPOSLUGU

Na Božićnom sajmu u OŠ Ivana Mažuranića, učenici zaradili preko 22 606 kuna za vinkovačke obitelji u potrebi. Svojom donacijom pomoć će ići za 1000 korisnika Socijalne samoposluge. Ma svaka čast djeci, učiteljima, roditeljima, svima!

VATRENI U POHODU NA SVJETSKU BRONCU

Iz Katra stiže sjajna priča o Vinkovčaninu Mislavu Krznariću, predstavniku službenog sponzora već deset godina u najužem krugu Hrvatske nogometne reprezentacije.

ZIMSKI MALONOGOMETNI TURNIR LAPOVCI 2023.

Prijave su otvorene do 22. prosinca kada počinje haklerski spektakl na najdražem parketu na koji se ove godine vraćaju seniori i veterani, a nastupit će i žene.

To je samo sažetak iz bogatog sadržaja koji vam donosimo na 32 stranice. Šaljite nam svoje prijedloge priča, fotografije, ljude koju su vam zagolicali znatiželju i vrijedni su da ih javnost upozna. Sve adresirajte na info@novosti.hr

 

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno